Om oss

Guldkanten Café & Catering

Den 12 juni 2018 slog vi upp portarna till våran dröm Guldkanten Café & Catering. 

Vi öppnade Guldkanten med en klar vision - att skapa en miljö där man känner sig som hemma och där allt vi bakar är gjort med kärlek. Hos oss kan man hitta nya favoriter som man inte hittar någon annanstans. Här hittar du bland annat Ela´s kolapaj, biskvier gjorda på färska bär eller våra omtyckta kanelbullar bakade på vårt egna sätt. Vi värdesätter oerhört mycket att det ska vara bra råvaror, svensk och så närproducerat det går och såklart HEMBAKAT!!!

Sist men inte minst, det viktigaste, vår bästa ingrediens är GLÄDJE!!

Vi vill inte heller vara en i mängden och bjuder mer än gärna på oss själva, genom roliga videos och kort. Dessa lägger vi ut på våra sociala medier och vi älskar att få sprida glädje runt omkring oss. Alla tokiga idéer och filmer brukar Michaela stå för, då hon mer än gärna klär ut sig och instruerar oss andra hur dagens film kommer vara...det är bara att se glad ut och hänga på!!

Vi har ett underbart team och vi trivs otroligt bra tillsammans och har väldigt kul. Det är något som jag tror man känner i hela cafét och även i mat/fika som ni äter, det är så vi sätter guldkant på er vardag !

Lär känna vårt team

Vårt café består av ett fantastiskt team. Vi får dig att känna dig som hemma.

Michaela Heder

Ägare


Frida Åkesson

Anställd

Annelie Heder

Ägare


Therese Hentzel

Anställd


Josefin Käll

Anställd


Linda Gustafsson

Anställd

Wilma Wahlström

Anställd

Ebba Modig

Anställd

Ella Salomonsson 

Anställd

Lisa nirranen 

Anställd

Esther 

Anställd